Pazartesi, Mayıs 11, 2009

yay hareketi nedir...

Link: SansüreSansür 01

Link: SansüreSansür 02

Link: SansüreSansür 03

Link: SansüreSansür 05

sansüresansür hareketini destek için çekilmiş filmler...

benzer şekilde virütik olmak isteyenler için görseller de şöyle..


detaylar için sansuresansur 'e tıktık...

5 yorum:

nox dedi ki...

sansür sansür de sansürdür.

slogan sansüre hayır,
sansürsüz ve sıcacık ekmeğe sürülmüş sarella olabilir.

şiddeti şiddetle kınamak gibi,komik..

1)sansüre evet ve hepinizi herşeyi topunuzu sansürlüyeceğim!-eh bu fena olmaz-
(tony blair ilk seçildiğinde ingiliz halkını köpeğe benzetip zincirlerini kır demişti ve tepki toplamıştı; böyle birşey aslında amaca-sansüre hayır- ulaşmak için insanları kendine getirecek olağanın dışında irkirten söylemler olmalı)..

2)bir nolu madde sadece düşüncemin tersi ama sansüre hayır demek için daha etkili bir yöntem,malum en yaftacılar yaftalamayın diyor :))gerçeknten komik,kusmayacağım yinede..

ha,sağlıcakla mutlu kal
Fatih

phoenixia dedi ki...

sansuresansur.org sitesine girdiğini, sansüre sansür hareketinin manifestosunu okuduğunu farzediyorum..

thelunatic dedi ki...

sansür öl emi.

Unknown dedi ki...

öle..

nox dedi ki...

bildiriyi şimdi okuyorum, tanıdık birkaç kişiye de yollarım,yorumda "farzediyorum" demişsin ya, bak yanılmışsın,yeni okuyorum yada okudum da unuttum mu yoksa diye de düşünüyorum, B12 eksikliği var...


aslında "sansüre sansür" ifadesiyle ilgiliydi sıkıntım,bakıyım bildiri sıkıntımı giderecek mi?bildiriyi okudum, aslında üm mesele çok basit ;"adını anamayacağım bir liderin siyasi partisi youtube gibi sitede baya baya sıkı eleştri görüyordu; o parti başkanı ben youtube giriyorum diye taraftarlarını kendi propagandalarının olduğu sayfalarını takip etmesini sağladı, aman sendeciler ise ilgilenmeyip uğraşmayıp sansuresansur gibi harekete katılmayıp boşverdi"...

sansür heryerde, dikta her yerde, baskı heryerde ama daha geniş kitleye erişmeli...

"Sansür; bizler için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna bizim irademiz dışında, başkalarının, kendi değer yargıları doğrultusunda karar vermesidir. Çocuk istismarı, tecavüz, uyuşturucu temini gibi cezai yaptırımı olan, insan hayatına zarar veren, evrensel suçların engellenmesi ise sansür değildir."

o nedenle "sansüresansür" demiyorum ama bunu da sana dikta edemem, haaepşuuu...elini yinede sabunla,nezle kardeşi oluruz.

ha, kusuruma bakabilirsin ama "sansür siktir ol git" demek geliyor..
hoşçakal